توضیحات
قدمت قهوه یزدی بر مبنای مدارک شفاهی و منابع تاریخی به زمانهای بسیار دور برمیگردد. برخی از منابع، تاریخچه آن را به دوره قبل از ورود چای به ایران، نسبت میدهند؛ در حالی که به گفته برخی از منابع دیگر، قدمت تهیه و دم کردن این نوع خاص از قهوه در یزد به دوره حکومت قاجار برمیگردد.
قهوه یزدی، نمونه بومیسازی شده یک نوشیدنی غیر ایرانی و قدیمی است و از این نظر، تعاملهای فرهنگی مردم یزد را به ما نشان میدهد؛ مردمانی که با تغییر یک ماده غذایی جدید، یک نوشیدنی جدید را طبق میل و ذائقه خود، خلق کردند. قهوه یزدی در تیر ماه سال 1398 در اجلاس سراسری میراث ناملموس کشور به ثبت ملی رسید.
قهوه غلیظ و گس یزدی با طعم شیرین و عطر هل در فنجانهای کوچک در مراسم مراسم مذهبی در یزد سرو میشود. اگر در ماه محرم به شهر یزد سفر کردید، حتما این نوشیدنی را امتحان کنید تا طعم اصیل و فوقالعاده آن در ذهن شما نقش ببندد.
ترکیبات قهوه یزدی
این نوشیدنی کم نظیر از قهوه ترک ، هل ، گل محمدی ، نبات یزدی ، زعفران تشکیل شده است.
روش مصرف
مقدار مورد نیاز قهوه یزدی را با آب به مدت حداقل 20 دقیقه جوشانده و میل نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.